• Engels
  • Nederlands
  • Duits
  • Frans

Aanwinst voor Twentse horecaondernemers

Aanwinst voor Twentse horecaondernemers
Hanos Hengelo

Hanos Hengelo airstopOp 20 mei jl. opende HANOS zijn nieuwste vestiging op bedrijventerrein Westermaat Campus in Hengelo. Het betreft de 27e vestiging van de internationale horecagroothandel, goed voor zo’n 17.000 vierkante meter aan horecabenodigdheden. Hiermee bedient HANOS horecabedrijven in de regio Twente, die eerst op de vestiging in Apeldoorn aangewezen waren.

Het gebouw bestaat uit twee bouwlagen, die ruimte bieden aan een distributiecentrum en een zelfbedieningsgroothandel met ruim 100.000 artikelen. Zo zijn er meer dan 16.000 versartikelen, ruim 750 soorten kaas, zo’n 3.200 delicatessen en over de 10.000 non-food artikelen. Ook worden er regelmatig workshops en masterclasses gegeven.

Prettige winkelbeleving

Kenmerkend voor de situatie bij HANOS Hengelo is de multidisciplinariteit. Het winkelgedeelte heeft vrij grote geconditioneerde ruimtes met onder andere vis, AGF, vlees, kaas en wijn. Elke afdeling heeft zijn eigen afmetingen en eisen voor temperatuur, luchtvochtigheid en hygiëne. Deweerdt: “Een belangrijk aandachtspunt voor het winkelgedeelte is dat bepaalde geuren, denk aan vis, zich niet verspreiden. Daarnaast hecht HANOS veel waarde aan een prettige winkelbe-leving, met ruime, luxe en overzichtelijke afde-lingen.

Onze AirStop-producten sluiten naadloos op de situatie en wensen van HANOS Hengelo aan. Deze luchtgordijnen zorgen voor een on-zichtbare scheiding tussen de verschillende geur- en temperatuurzones. Hiermee creëren we ideale productomstandigheden, waardoor HANOS zijn producten vrijuit kan presenteren.”

*Bron : Randy van den Hoek – Louwersmediagroep – Tekst Patricia van der Beek – Foto’s : HANOS Hengelo