• Engels
  • Nederlands
  • Duits
  • Frans

HANOS voor horecabedrijven in de regio Twente

HANOS voor horecabedrijven in de regio Twente

HANOS HengeloOp 20 mei jl. opende HANOS zijn nieuwste vestiging op bedrijventerrein Westermaat Campus in Hengelo. Het betreft de 27e vestiging van de internationale horecagroothandel, goed voor zo’n 17.000 vierkante meter aan horecabenodigdheden. Hiermee bedient HANOS horecabedrijven in de regio Twente, die eerst op de vestiging in Apeldoorn aangewezen waren.

Het gebouw bestaat uit twee bouwlagen, die ruimte bieden aan een distributiecentrum en een zelfbedieningsgroothandel met ruim 100.000 artikelen. Zo zijn er meer dan 16.000 versartikelen, ruim 750 soorten kaas, zo’n 3.200 delicatessen en over de 10.000 non-food artikelen. Ook worden er regelmatig workshops en masterclasses gegeven.

Optimale afscheiding bij vriescellen

Bij de doorgangen voor koel- en vriesopslag, met op sommige plekken serieuze temperatuurgradi-enten, past Masterveil het product Powerstream toe. Deweerdt licht toe: “Zeker bij vriescellen is een optimale afscheiding cruciaal. Is dit niet het geval, dan krijg je sneeuw-, mist- en ijsvorming, met alle gevolgen van dien. Denk aan ener-gie- en rendementsverlies, maar ook aan hoge schoonmaakkosten en product- of zelfs letsel-schade. Met dit in ons achterhoofd ontwikkelden we Powerstream. Kenmerkend voor deze lucht-gordijnen is dat ze een klein vloeroppervlak en een volledig controleerbare luchtstromen hebben. Hierdoor is het eindresultaat voorspelbaar en de terugverdientijd kort.”

*Bron : Randy van den Hoek – Louwersmediagroep – Tekst Patricia van der Beek – Foto’s : HANOS Hengelo