Voor Masterveil zit het werk bij HANOS Hengelo erop

Voor Masterveil zit het werk bij HANOS Hengelo erop
Vershal

Hanos HengeloOp 20 mei jl. opende HANOS zijn nieuwste vestiging op bedrijventerrein Westermaat Campus in Hengelo. Het betreft de 27e vestiging van de internationale horecagroothandel, goed voor zo’n 17.000 vierkante meter aan horecabenodigdheden. Hiermee bedient HANOS horecabedrijven in de regio Twente, die eerst op de vestiging in Apeldoorn aangewezen waren.

Het gebouw bestaat uit twee bouwlagen, die ruimte bieden aan een distributiecentrum en een zelfbedieningsgroothandel met ruim 100.000 artikelen. Zo zijn er meer dan 16.000 versartikelen, ruim 750 soorten kaas, zo’n 3.200 delicatessen en over de 10.000 non-food artikelen. Ook worden er regelmatig workshops en masterclasses gegeven.

INTEGRALE OPLOSSING

“Onze luchtgordijnen zijn vaak onderdeel van een integrale oplossing”, vertelt Deweerdt ver-der. “Wij bieden onze klanten een toolbox van producten en werkzaamheden aan, waarmee we de situatie of het probleem in zijn totaliteit aan-pakken. In het specifieke geval van HANOS Hen-gelo leveren we onze luchtgordijnen in combi-natie met actieve droging.

OPERATIONEEL

Voor Masterveil zit het werk bij HANOS Hengelo erop. Sinds 20 mei is de Twentse vestiging ope-rationeel en kunnen foodprofessionals er terecht voor een ruim productenaanbod in een overzich-telijke, inspirerende winkelomgeving.

*Bron : Randy van den Hoek – Louwersmediagroep – Tekst Patricia van der Beek – Foto’s : HANOS Hengelo