Andere pagina’s

Werking & Besparing

Categorieën: Andere pagina's
Reacties uitgeschakeld voor Werking & Besparing

Werking

Een traditioneel luchtgordijn werkt met grote luchtvolumes onder lage druk. In tegenstelling met een Airstop, die werkt met een veel kleiner luchtvolume onder een relatief hoge druk. Airstop ‘snijdt’ de lucht in twee; het resultaat is een optimale temperatuurscheiding. In combinatie met verwarming of koeling, geeft dit een opmerkelijk resultaat. Een energiebesparing van 60% is hierbij geen uitzondering.

Combinatie met industriële deuren/poorten

Een kantelpoort, roldeur, frigo- of diepvriezer deur die veelvuldig opengaat, veroorzaakt een groot verlies aan energie. In combinatie met een Airstop mag de deur/poort een tijd blijven openstaan. Als de deur/poort op het einde weer dicht gaat, schakelt de Airstop automatisch uit. Energie besparen en eenvoudig, efficient werken, dat is Airstop.

Investering snel terugverdiend

Onze systemen verbruiken amper energie in vergelijking met het energieverlies door de openstaande deuren. Klanten stellen vast dat hun investering binnen de paar jaar is terugverdiend.

Bijkomende besparingen

Een Airstop spaart niet alleen energie uit. Normaal gezien is er ook geen nood aan een luchtafdichting, een plastiek strokengordijn, automatische- of schuifdeur. Daarnaast wordt tijd – en dus geld – bespaard omdat het transport in de doorgang tussen de twee zones ongehinderd doorgaat, snel en veilig. Bovendien is het risico op botsingen veel kleiner, dus een besparing op reparaties en onderhoud.

  • Koeling- en diepvriesruimtes
  • Ruimtes met klimaatregeling
  • Opslagplaatsen
  • Productiehallen
  • Schoonmaakruimtes
  • Laadplaatsen
  • Versafdelingen
  • Inkomdeuren

Toepassingsgebieden

Categorieën: Andere pagina's
Reacties uitgeschakeld voor Toepassingsgebieden

Klanten uit gans Europa, actief in verschillende domeinen zoals groothandel, detailhandel, productie en logistiek maken gebruik van onze systemen. Of het nu gaat om temperatuurscheiding, luchtbevochtiging of luchtontvochtiging, wij stellen U op verzoek verschillende case studies ter beschikking.

Download PDF     KOELCELLEN

Download PDF     VRIESCELLEN

Download PDF     BUITENDEUREN

Download PDF     LOGISTIEK & COMFORT

Download PDF     DETAILHANDEL

Download PDF     DESIGN

Over ons & onze AirStops

Categorieën: Andere pagina's
Reacties uitgeschakeld voor Over ons & onze AirStops

Meer dan 30 jaar ervaring in optimale productontwikkeling en productieomgeving, dat is Masterveil. Op het vlak van klimaatscheiding, luchtbevochtiging en luchtontvochtiging leveren wij pasklare oplossingen, rekening houdend met het productieproces, de aard van het productieproces, het product en de mensen binnen het productieproces.

Voor Masterveil is het ontwikkelen en scheiden van verschillende omstandigheden meer dan enkel het ontwikkelen en installeren van toestellen. Wij zien onszelf als sparring partner en zorgen voor een integrale oplossing. Of het nu gaat om koelkamers, diepvriesruimtes, logistieke ruimtes, productiehallen of opslagplaatsen, Masterveil denkt altijd met U mee.

Advies en projectopvolging, alsook installatie en nazorg, wordt uitgevoerd door ons internationaal project team, met goed opgeleide en zeer gemotiveerde, professionele mensen.

Ons doel is de ideale oplossing aanreiken voor de eindgebruiker.