Koelmagazijn

Koelmagazijn met Airstop® van Masterveil®

Waarom bedrijven hun voordeel zouden moeten nemen van het koelmagazijn

Een koelmagazijn is ongetwijfeld een nieuwe stap in de technologie voor de opslag van beperkt houdbare goederen zoals groenten, fruit, drank, vlees enzovoort. De laatste tijd beginnen slimme bedrijven de noodzaak voor het installeren van thermische gordijnen voor koelmagazijnen in te zien; ze weten hoe handig deze kunnen zijn om hun producten op de perfecte temperatuur te houden, waardoor ze hun klanten altijd de meest verse goederen kunnen leveren.

Koelmagazijn

Ook al bestaan er verschillende ontwerpen voor koelmagazijnen, ze hebben allemaal als primaire functie om koeling te bieden aan hun gebruikers. Op een kosteneffectieve wijze biedt deze manier van opslaan een beter rendement op hun investeringen, en sommigen zijn zelfs geautomatiseerd waardoor de nauwkeurigheid nog preciezer is. De laatste tijd zijn er nieuwe beveiliging technologieën geïmplementeerd om ervoor te zorgen dat de veiligheid in en rondom het magazijn nog strikter is.

Een van de fascinerende dingen van het koelmagazijn is het gebruik van luchtgordijnen (air curtain) om de temperatuur te regelen, zonder dat deze luchtgordijnen het vervoer lastig maken; ze zorgen ervoor dat de temperatuur in het magazijn op een bepaald niveau wordt gehouden. Wij bieden zeer efficiënte luchtgordijnen zoals de AS koelcel en vriezercel die voldoen aan de benodigdheden voor uw koelmagazijn. Met onze hoogwaardige luchtgordijnen, helpen wij uw onderneming met het oplossen van problemen die samengaan met de verkoop van bedorven producten.

Masterveil Airstop AS

Er zijn talloze redenen waarom u uw voordeel moet nemen van koelmagazijnen, hieronder staan er een aantal beschreven:

Voorkom product bederf

Als u werkzaam bent in de voedselsector, dan weet u vast en zeker hoe snel sommige goederen kunnen bederven. U moet goed bijhouden wat u aan uw klanten, consumenten en de markt in het algemeen levert. Toegang tot ongelimiteerde betrouwbare koelingsfaciliteiten zorgt ervoor dat u het vertrouwen tussen uw bedrijf en haar klanten hoog houdt, door alleen goede en niet-bedorven producten te leveren. Elk bedrijf dat werkt met beperkt houdbare goederen heeft ongetwijfeld een koelmagazijn met perfecte luchtgordijnen nodig om de gezondheid en tevredenheid van haar klanten te optimaliseren.

Gekoeld magazijn d.m.v. luchtgordijnen

Back-up mogelijkheden

Koelmagazijnen bieden niet alleen een extra opslagruimte, maar kunnen ook extra bescherming geven aan uw producten. Uw koelkast mag dan wellicht een goed koelend effect geven, maar wanneer er een stroomstoring plaatsvindt, kunt u de producten die u in uw koelkasten en koeling heeft naar het koelmagazijn brengen omdat het ontwerp met de luchtgordijnen het magazijn in staat stelt een lagere en constante temperatuur voor een langere tijd te behouden. Door de kracht van luchtgordijnen in een koelmagazijn kunt u snel bedervende goederen veilig stellen in geval van een stroomstoring.

Masterveil vergadering

Noodzaak voor aanpasbare instellingen en grootte

Uw producten hebben wellicht een bepaalde specifieke opslag nodig, waarvan de grootte en vorm niet in een standaard koelkast past. Er is geen reden om u druk te maken, want u kunt profiteren van het een koelmagazijn. Er zijn verschillende groottes die geoptimaliseerd zijn voor uw wensen en voor de opslag van verschillende type producten zonder het vermogen om de temperatuur te behouden in gevaar te brengen. U kunt koelkasten in verschillende aanpasbare maten krijgen die uitgerust zijn met het juiste koelmiddel en luchtgordijnen zodat deze aan uw wensen voldoen.

Toegankelijkheid

Koelmagazijnen kunnen aangepast worden aan elke maat of vorm, en om deze reden kiezen de meeste mensen ervoor om planken en rekken te installeren in hun koelmagazijn. Met voldoende planken en rekken heeft de gebruiker gemakkelijk toegang tot artikelen en producten door het simpele opslagpatroon. Daarnaast, kunnen vrijstaande opslagplanken gebruikt worden voor vervoer aangezien ze naar binnen en naar buiten kunnen worden gereden wanneer extra opslag nodig is.

Als u werkt in een bedrijf dat handelt in beperkt houdbare goederen en u gebruikt nog geen koelmagazijn, dan is het niet vreemd dat u dit op een naïeve manier aanpakt. Het hebben van een koelmagazijn met de beste luchtgordijnen geeft u de perfecte koelopties. Wij leveren de beste luchtgordijnen die u maar kunt bedenken voor uw koelmagazijnen. Neem hier uw voordeel van en maak uw koel-ervaring nog beter en effectiever.

Kijk vandaag nog wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen!

Een greep uit klanten die een luchtgordijn bij ons afnamen

grozette
landkuche
storteboom
jlg
gvb
makro
sligro
ruma
actavis
smeding-2
coca-cola
auchan
mars
imperial-tobacco
vd
hoavi
hm
nike
vezet
vion
lekkerland
metro
viceversa
scania
prisma
hanos
wiesenhof
janlinders
volvo
nedal
beko
beckers
avery
lantmannen
smilde
heemskerk
stockhabo
bijenkorf
distrifresh
albertheijn
esprit
degroot
nordfrost
alpincenter-2