Thermische gordijnen

Thermische gordijnen van Masterveil®

Verschillende soorten prachtige thermische gordijnen die jou zeer goed kunnen dienen

Thermische gordijnen (of luchtdeuren) zijn tegenwoordig trendy; er zijn verschillende soorten beschikbaar, die elk een ander effect hebben voor een afgesloten ruimte. Een thermisch gordijn is een hulpmiddel dat twee verschillende omgevingen met verschillende temperaturen van elkaar afscheidt. Dit kan erg handig zijn op plekken zoals supermarkten, restaurants, luchtvaart hangars, laadruimtes, koelmagazijnen en ingangen van fabrieken. Ze worden geïnstalleerd om een absolute temperatuur te behouden in een enkele omgeving, terwijl ze deze ook schoon en hygiënisch houden.

Thermische gordijnen

Een luchtdeur zorgt voor een straal van lucht door een deur wanneer het boven de deurpost wordt geïnstalleerd. Het duwt lucht met hoge snelheid van boven naar beneden, waardoor de buitenlucht niet naar binnen kan. Daarnaast zijn er bepaalde categorieën luchtdeuren met andere doeleinden, waaronder verhitte, onverhitte, industriële en commerciële luchtdeuren. Ook komen deze in verschillende kleuren, maten, lengtes, bevestigingsmethoden en accessoires. We begrijpen dat er verschillende doelen zijn voor luchtdeuren; dat is waarom wij elk van hen aan u aanbieden, afgestemd op uw behoefte. U kunt uit allerlei verschillende luchtdeuren kiezen.

AS Buitendeur

Verhitte thermische gordijnen

Verhitte thermische gordijnen worden vaak gebruikt op plekken die extra verwarming nodig hebben omdat de deuren continue open staan Als u in een gebied woont waar het weer altijd koud is, dan zijn verhitte thermische luchtgordijnen een goede optie omdat het de binnenkomende lucht verwarmt en dus de kou tegenhoud. Dit is een kosten efficiënte manier van verwarming. Ooit gedacht aan wat thermische gordijnen voor uw werkplek zouden kunnen doen? Als u of uw collega’s dicht bij een luchtstroom werken, kunnen verhitte luchtdeuren uw werkomgeving bevorderen. U zult genieten van lagere maandlasten wanneer u verhitte luchtgordijnen installeert om een constante temperatuur binnen te houden.

Onverhitte thermische gordijnen

Onverhitte thermische gordijnen zijn nodig waar het noodzakelijk is om de uitwisseling van lucht te voorkomen zoals in koelingen of open vriezers. Daarnaast is een onverhitte thermisch gordijn ook handig voor energiebesparing wanneer een deur naar een gekoelde ruimte vaak geopend wordt. Het wordt vaak gebruikt voor gekoelde ruimtes, koelmagazijnen en andere plekken die een lage temperatuur hebben.

Industriële luchtdeuren

De industriële luchtdeur (air curtain) is een efficiënt soort luchtdeur met een krachtige blazer die een continue stroom aan krachtige lucht door open deuren blaast. In tegenstelling tot andere soorten, zorgen industriële luchtdeuren voor een vermindering aan lucht die de ruimte binnenkomt. Dit is noodzakelijk om te voorkomen dat dampen of andere luchtvervuiling de afgeschermde ruimte binnenkomen. Dit type luchtdeur komt tot de grond en verwarmt de lucht niet. Fabrieksmedewerkers en ingenieurs waarderen de industriële luchtdeur omdat het hen helpt een schone omgeving te behouden, zelfs wanneer de buitenlucht vervuild is.

AC2000W3L Luchtgordijn

Commerciële luchtdeuren

Voor universiteiten, scholen, ziekenhuizen, transportgebouwen en commerciële keukens kan de noodzaak voor commerciële luchtdeuren niet overschat worden; ze moeten ervoor zorgen dat er geen stof of insecten binnen komen, terwijl de temperatuur constant moet blijven. Ze zijn ook noodzakelijk in winkels en andere plekken waar met eten gewerkt wordt. Daarnaast bevatten sommige modellen een automatische schakelaar die de luchtdeur automatisch inschakelt wanneer de deur open gaat.

We bieden u verschillende type thermische gordijnen die u gegarandeerd de beste ervaring geven, variërend van luchtdeuren geschikt voor winkels tot thermische gordijnen voor buiten. Allemaal zijn ze ontworpen voor efficiënt gebruik. Neem een kijkje naar alle modellen die we op voorraad hebben voor u, klik hier.

Thermische gordijnen 4

Kijk vandaag nog wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen!

Klanten die thermische gordijnen bij ons afnamen

heemskerk
vion
hm
auchan
stockhabo
grozette
smilde
metro
sligro
distrifresh
nike
nedal
storteboom
makro
bijenkorf
smeding-2
beko
ruma
jlg
lekkerland
scania
hanos
viceversa
actavis
esprit
vezet
lantmannen
albertheijn
vd
nordfrost
imperial-tobacco
prisma
volvo
mars
janlinders
coca-cola
beckers
landkuche
degroot
alpincenter-2
avery
hoavi
wiesenhof
gvb