• Engels
  • Nederlands
  • Duits
  • Frans

Luchtgordijn

Een luchtgordijn van Masterveil®

Geniet van de voordelen van temperatuurbehoud met het ideale luchtgordijn

Het opzetten van je werkomgeving is een ding, maar om deze te optimaliseren voor gemak en veiligheid is iets heel anders; haal vandaag nog een luchtgordijn om je bedrijf een nieuwe uitstraling te geven. Met de toename van industrialisatie, beginnen steeds meer mensen de noodzaak van een luchtgordijn in te zien. Variërend van kleine cafés tot grote luchtvaart hangars en alles daartussen in beginnen ondernemers te zien hoe efficiënt luchtgordijnen zijn om temperaturen te behouden, stof te elimineren en energie uitgaven te verlagen.

Luchtgordijn

Heeft u zich ooit voorgesteld hoe het zou voelen om u te bevinden in een comfortabel afgesloten ruimte met een onzichtbare deur die de temperatuur van uw deel scheidt met die van de buitenomgeving? Dit is een fijne ervaring en zorgt ervoor dat u de hele dag comfortabel kunt werken. Ze zijn zeer geschikt om verschillende omgevingen van elkaar af te scheiden, en toch ongehinderd verkeer en een onbelemmerde visie toe te staan.

Dus als u graag wilt werken in een ruimte met een constante temperatuur en beperkte luchtbeweging, zelfs wanneer de deur open staat, dan zou u niet verkeerd gaan door te kiezen voor een ruimte met luchtgordijnen. Daarnaast, staan hieronder nog een aantal voordelen van luchtgordijnen beschreven.

Luchtgordijnen

Energiebesparende vermogen

Wanneer u het energiebesparend vermogen van luchtgordijnen bekijkt, is het niet lastig om te beseffen hoe de aanschaf van luchtgordijnen uw energie uitgaven drastisch kan verminderen. Ze verminderen niet alleen het verlies aan energie van de ruimte, maar ook de CO2 uitstoot. Daarnaast wordt ook de capaciteit van de kerncentrale en de lopende kosten verminderd als u kiest om een goed luchtgordijn te installeren.

Veiligheid wordt prioriteit

Ook al biedt een luchtgordijn een sterke barrière tegen de beweging van lucht en stof, er is geen fysieke belemmering voor haar gebruikers. Elke industrie zou veiligheid prioriteit moeten geven, en de eerste stap om dit te bereiken is door zichtbaarheid te verhogen om botsingen te voorkomen.

En hoewel luchtgordijnen de temperatuur constant houden, verminderen ze mistvorming, voorkomen ze ijs op de vloer, staan ze een strakke evacuatie toe en kunnen ze zelfs wanneer nodig rook bestrijden.

Biedt een gezonde en hygiënische atmosfeer

Elke installatie in een organisatie of industrie die de gezondheid van de mens schaadt, is niet juist en zou aangepast of verwijderd moeten worden. Luchtgordijnen zijn goed voor de menselijke gezondheid en creëren een schone omgeving. Ze werken tegen luchtvervuiling, stof, slechte geuren, maar ook tegen insecten en andere plagen. In feite zetten ze het ideale scenario voor efficiënt werk zonder compromis.

Commerciële winstgevendheid

Het is al lang bekend dat wanneer de deuren open staan, dit klanten uitnodigt om binnen te komen; dit is overduidelijk bij organisaties die luchtgordijnen gebruiken. Met het luchtgordijn, stijgt de winstgevendheid substantieel vanwege het open-deur effect. Daarnaast lijken deuren van een winkel op ramen waardoor potentiele kopers er doorheen kunnen kijken en wellicht verleid worden om het een of ander te kopen. Met verminderde installatiekosten, zorgen ze voor meer potentiële ruimte en bieden voldoende comfort aan klanten én werknemers.

Luchtgordijn in vrachtwagen

Biedt een gezonde en hygiënische sfeer

In overeenstemming met de eerder genoemde voordelen, valt er nog meer te winnen wanneer je kiest voor een luchtgordijn. Elke onderneming wil winst maken en om die reden, kiezen zij voor kosten efficiënte items. Na de installatie, hoef je vrijwel niets meer uit te geven aan het onderhoud van de luchtgordijnen, in tegenstelling tot traditionele deuren die enigszins hogere onderhoudskosten hebben.

Voor elke installatie, is het essentieel om een aantal factoren mee te nemen zoals de locatie van het gebouw, hoogte van de installatie, verschil in luchtdruk, type bedrijf enzovoort. Hierom bieden wij verschillende soorten luchtgordijnen die voldoen aan uw specifieke wensen. De Retail luchtgordijnen zijn geschikt voor Retail bedrijven om verschillende temperatuur- en luchtzones te scheiden terwijl het ontwerp van de buitendeur luchtgordijnen de openingen in de buitenmuur perfect sluiten, waardoor de ideale temperatuur behouden wordt voor u en uw producten. We weten wat er nodig is om glamour te geven aan wat u doet, dus neem contact op en laat ons uw wereld opnieuw ontwerpen.

Luchtgordijn in pakhuis

Kijk vandaag nog wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen!

Een greep uit klanten die een luchtgordijn bij ons afnamen

smilde
nedal
nordfrost
coca-cola
vion
avery
stockhabo
volvo
actavis
vd
esprit
wiesenhof
scania
beko
gvb
auchan
nike
ruma
albertheijn
smeding-2
heemskerk
hanos
distrifresh
lekkerland
bijenkorf
beckers
hm
metro
vezet
imperial-tobacco
degroot
grozette
landkuche
alpincenter-2
jlg
prisma
mars
makro
viceversa
sligro
lantmannen
hoavi
storteboom
janlinders